Лазерна епилация на ръце

Освен лицето и ръцете са показател за наличието на добре поддържан и привлекателен външен вид. Добре поддържаните ръце винаги са привличали вниманието на противоположния пол.

Лазерна епилация на ръце в Бургас

Прекомерното окосмяване по ръцете е проблем, на който жените обръщат повече внимание и отдават голямо значение, от мъжете.

Премахване на окосмяване по ръцете при жени

Ръцете, заедно с лицето и врата, се отнасят към откритите части на тялото ни, така че те винаги трябва да изглеждат безупречно обезкосмени.

Стандартните методи за епилация като бръсненето, колата маска и епилатора имат краткосрочен ефект и въпреки ниската си цена, могат да раздразнят по-чувствителната кожа и да причинят възпаление, в допълнение да създадат условия за подкожни косъмчета.

Лазерната епилация ви предпазва от тези недостатъци, като позволява на кожата достатъчно дълго да остане нежна и гладка само след няколко процедури. 

В дългосрочен план стандартните методи излизат значително по-скъпо от един курс процедури за обезкосмяване с лазерна епилация. Досадното задължение за постоянното обезкосмяване с традиционните методи, подтиква все повече хора да прибегнат до лазерната епилация.

Пълният курс на лазерна епилация на ръце ще редуцира трайно нежеланото окосмяване до 85% – 95%.

Не е необходимо да правите лазерна епилация на цели ръце, ако нежеланото окосмяване е на половината ръце или само на участъци. Наши клиенти избират само зоната от китките до лакътя (половин ръце, 1/2 ръце), като естествено се възползват и от по-ниската цена на самата процедура.

lazerna-epilatsia-ratse-burgas-zheni

Подготовка преди лазерна епилация на ръце

След като вече сте решили, че искате да си направите лазерна епилация на ръцете, е задължително спрете с всички останали методи за обезкосмяване, които отскубват косъма от корена – кола маска, епилатор, пинсети и други.

Необходимо е да минат поне 2 до 3 седмици след последното отскубване на космите. Ние препоръчваме през това време да ползвате самобръсначка или в краен случай депилиращ крем.

От съществено значение е, когато започнете с процедурите лазерна епилация, да премахвате космите на третираната зона колкото се може по-често с бръснене или с депилиращ крем, тъй като единственият начин да отстраним трайно окосмяването на ръцете и останалите части на тялото ни, е да достигнем до космения фоликул чрез меланина на косъма.

А колкото по-тъмни са космите, толкова повече меланин съдържат, и процедурата ще бъде максимално ефективна.

През колко време се прави лазерна епилация на ръце

Процедурите лазерната епилация на ръце се извършват в период от 30 – 45 дни в зависимост от индивидуалния растеж на косъма.

Всички цени са публикувани на тази страница, много често предлагаме промо пакети за процедури на тази зона.

Всички единични процедури и пакети от процедури на стойност над 100 лева, можете да вземете на РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ за срок до 48 месеца.

Естетичен център "ЕГО"

Лазерна епилация
и други висококачествени услуги за перфектен външен вид.

Нашата грижа, твоето его!

Работно време:

вторник - събота  10:00ч. - 19:00ч.

неделя и понеделник - почивен ден

Контакт с нас

Адрес: гр. Бургас, жк. Меден рудник, блок 388

Телефон лазерна епилация: 0877 193 029

Телефон маникюр, педикюр: 0896 777 134

Виж упътвания в Google Maps

Естетичен център "ЕГО" - лазерна епилация Бургас. Изработка на сайт от 2GOOD Technologies Ltd.