Лазерна епилация на гърди и корем

Съвсем нормално е окосмяването на областта около гърдите, корема, коремната лента и гърба при мъжете да е повече отколкото при жените.

Лазерна епилация на гърди и корем в Бургас

За разлика от мъжете обаче, нежеланото окосмяване на тези области при жените, дори и с не такава концентрация, обикновено води до дискомфорт и ниско самочувствие, като възпрепятства жените да обличат дрехите, които желаят а в някои случаи може да създаде и неприятно впечатление на околните.

Предимства на обезкосмяването на гърди чрез метода лазерна епилация

В днешно време все повече мъже посещават центрове за лазерна епилация, не само жените, за да премахнат трайно нежалното окосмяване по гърдите и корема. Лазерната епилация е предпочитам метод, тъй като носи ред предимства:

  • Впечатляваща ефективност и трайни резултати при отстраняване на твърди черни косми, с които другите методи за обезкосмяване не могат да се справят;
  • Много по кратко време за процедура, която продължава около 20 минути, в зависимост от размера на третираната зона;
  • Премахване на подкожни косми, които са често срещан проблем при един от най-използваните стандартни методи за обезкосмяване при мъжете – колата маска.
  • Времето между процедурите е от 30 – 60 дни в зависимост от зоната ( Лице, Торс, Крака).
  • Трайно обезкосмяването след проведен курс от процедури, за разлика от други методи за обезкосмяване (кола маска, епилатор, бръснене, депилиращ крем)

 

Лазерната епилация от ново поколение е Безболезнен метод. При самата процедура се усеща поносимо боцкане.

Японския апарат Fotora Power Laser, с който правим процедурите в Естетичен център „ЕГО” е със специална много компонента система за охлаждане. Едно от нововъведенията в охлаждащата система на FOTORA Power Laser е мощен сапфирен кристал, чиято интегрирана технология осигурява на практика безболезнена и комфорта процедура. Притежава 5 степени на охлаждане. 

Усещането по време на процедурата е поносимо боцкане. Така терапевта може да използва много по-висока енергия, а пациентът се радва на комфортна и безболезнена процедура, без риск от изгаряне на кожата.

Добре е да се знае, че когато се извършва лазерна епилация на гърди при мъжете, е нужно да се направят по-голям брой процедури – около 7-8 може, но да се наложи и 10. Това е така, защото окосмяването там е повлияно в по-голяма степен от андрогенните хормони и е доста по-силно.

Естетичен център "ЕГО"

Лазерна епилация
и други висококачествени услуги за перфектен външен вид.

Нашата грижа, твоето его!

Работно време:

вторник - събота  10:00ч. - 19:00ч.

неделя и понеделник - почивен ден

Контакт с нас

Адрес: гр. Бургас, жк. Меден рудник, блок 388

Телефон лазерна епилация: 0877 193 029

Телефон маникюр, педикюр: 0896 777 134

Виж упътвания в Google Maps

Естетичен център "ЕГО" - лазерна епилация Бургас. Изработка на сайт от 2GOOD Technologies Ltd.