Лазерна епилация на зона крака

Лазерната епилация на крака е една от най-предпочитаните процедури от жените след зона интим.

Лазерна епилация на крака в Бургас

Лазерната епилация на крака е една от най-предпочитаните процедури от жените – след зона ИНТИМ, и при нас в Естетичен център „ЕГО” се извършва с японски диоден лазер от Fotora.

Енергията, излъчена от апарата, се транспонира в топлинна и изгаря фоликула, като на нейно място не изниква повече косъм.

В следствие на това космите на краката спират да растат за един продължителен период от време, а нивото на меланина драстично намалява.

След курса от процедури за премахване на нежеланото окосмяване, нашите клиенти постигат от 85% до 95% трайно редуциране на окосмяването!

Лазерната епилация на цели крака отнема около 60 минути. Съответно процедура на половин крака е приблизително 30 мин. Процедурите с диодния лазер се извършват веднъж на 30 до 60 дни, в зависимост от индивидуалния растеж на косъма.

За сравнение с всички други методи, които дават краткотрайни резултати или са много болезнени и са причина за появата на врастнали и подкожни косми, обезкосмяването на краката чрез метода лазерна епилация е дълготрайно, безболезнено (усеща се поносимо боцкане) и предпочитано решение, както за жените, така и за мъжете.

Голямо предимство на метода лазерна епилация е, че още след първите две процедури изчезва проблема с врастналите и подкожни косми.

При правилно настройване на апарата, още след първите няколко процедури космите на краката се разреждат толкова, че стават едва забележими. След първа процедура може да очаквате до 70% редуциране на нежеланото окосмяване.

За дълготраен ефект е необходимо да се направят курс от процедури. Докато трае курсът от процедури с лазерна епилация, космите не трябва да се скубят по никакъв начин (кола маска, епилатор, пинсети). Препоръчително е да минавате зоната – която е третиране с лазер, със самобръсначка или в краен случай депилиращ крем.

Процедурата – с лазерна епилация, на зона цели крака е доста по-безболезнена от обезкосмяването с епилатор или кола маска.

При самата процедура се усеща поносимо боцкане. Японския апарат Fotora Power Laser, с който правим процедурите в Естетичен център „ЕГО” е със специална много компонента система за охлаждане.

Едно от нововъведенията в охлаждащата система на FOTORA Power Laser е мощен сапфирен кристал, чиято интегрирана технология осигурява на практика безболезнена и комфорта процедура. Притежава 5 степени на охлаждане. Усещането по време на процедурата е поносимо боцкане. Така терапевта може

Естетичен център "ЕГО"

Лазерна епилация
и други висококачествени услуги за перфектен външен вид.

Нашата грижа, твоето его!

Работно време:

вторник - събота  10:00ч. - 19:00ч.

неделя и понеделник - почивен ден

Контакт с нас

Адрес: гр. Бургас, жк. Меден рудник, блок 388

Телефон лазерна епилация: 0877 193 029

Телефон маникюр, педикюр: 0896 777 134

Виж упътвания в Google Maps

Естетичен център "ЕГО" - лазерна епилация Бургас. Изработка на сайт от 2GOOD Technologies Ltd.