Лазерна епилация на лице

Лазерната епилация може да се приложи за обезкосмяване на лицето. Това е процедура, от чиито ползи се възползват все повече българи.

Лазерна епилация на лице в Бургас

Лазерната епилация може да се приложи за обезкосмяване на лицето. Това е процедура, от чиито ползи се възползват все повече българи. Нашите наблюдения в естетичен център „ЕГО” са, че от третиране на цяло лице се възползват жените, докато мъжете предпочитат оформяне на брадата и премахване на нежеланото окосмяване по скулите.

Премахване на лицево окосмяване при жени

Нежеланото окосмяване по лицето при жените е не малък проблем, особено за самочувствието.

При някои това е резултат от генетична заложеност. При други се проявява в резултат от хормонален дисбаланс, често след бременност, хормонални заболявания, хормонално лечение или консумация на хранителни добавки за коса и нокти.

В тези случаи, лазерната епилация е единствения метод за трайно редуциране на окосмяването, тъй като останалите стандартни методи (кола маска, бръснене и др.) са с краткосрочен ефект.

Независимо от факта, че нежеланото окосмяване по лицето се превърнало в проблем, процесът на дълготрайно отстраняване е възможен с лазерна епилация!

Лицето е много чувствителна зона, и като такава изисква висококачествена работа на терапевта и апарат, чиято охлаждаща система е на високо ниво.

Fotora Power Laser

Лазерът, с който работим – Fotora Power Laser, е със специална многокомпонента система за охлаждане.

Едно от нововъведенията в охлаждащата система на Fotora Power Laser е мощен сапфирен кристал, чиято интегрирана технология осигурява на практика безболезнена и комфорта процедура.

Притежава 5 степени на охлаждане. Усещането по време на процедурата е поносимо боцкане.

Подготовка преди лазерна епилация на лицето

От нашата практика знаем, че едно основните изисквания към косъмчетата е да не бъдат отскубвани 2 до 3 седмици преди процедурата с лазер.

Единственият начин – научно и практически доказан метод, да отстраним дълготрайно окосмяването на горна устна, брадичка, гуша, бакенбарди, скули, шия и бузи е чрез лазер да достигнем до космения фоликул (космена торбичка) чрез меланина на косъма.

Ако преди процедура с лазерна епилация отскубнете космите си чрез традиционен метод – кола маска или пинсета, тогава няма как да достигнем до космения фоликул и процедурата няма да постигне максималния си ефект.

Знаем, че особено за жените бръсненето на лицето е крайно неприятно, но красотата изисква жертви, които в този случай не могат да се нарекат такива.

Защото след няколко процедури с лазерна епилация, вие ще забравите за нежеланото окосмяването на лицето.

premahvane na okosmyavane po litseto

Ние от Естетичен център „ЕГО” препоръчваме използването на самобръсначка или козметична ножичка (в краен случай крем депилатор), с която може да подрежете косъмчетата възможно най-късо.

По-дългия косъм разсейва енергията от лазера и води до по-неефективна процедура.

Косъмът трябва да се обръсне 1 до 2 дни преди процедура с лазерна епилация.

С лазерната епилация на лицето ще сложите край на честите възпаления, обриви и раздразнения, които си причинявате от честото третиране на тази деликатна зона чрез други познати методи.

Лазерната епилация на зоната лице се извършва веднъж на 30-40 дни и гарантирано премахва подкожните (враснали) косми.

 

Резултати след процедурата с лазер

Наши клиенти са ни споделяли, че това е зоната за, която нямат търпение да се отърват от нежеланото окосмяване.

„Лицето го виждат всички, и ми е неприятно когато хората се втренчват в космите”, „Всеки ден се бръсна наравно с приятеля ми”,”Писма ми да се скубя с пинсета”.

Това са най-честите коментари, които са ни споделили наши клиенти, а някои от тях вече и приятели.

Ние не препоръчваме кола маска на лицето, тъй като чрез кола маската се сваля част от епидермалния слой на кожата.

За съжаление, при повечето жени, засиленото окосмяване в зона лице най-често се дължи на  хормонален дисбаланс. Затова и космите са изключително упорити и за постигането на цялостно дълготрайно обезкосмяване се изисква малко повече търпение от обикновено.

 

 

Обнадеждаващата новина е, че само след 1 процедура до 40% от космите по лицето падат. Ще може да се очаровате от видимата разлика.

За да задържите резултатите си, и да постигнете пълно обезкосмяване на лицето, са необходими около 8 до 10 процедури.

Много често предлагаме промо пакети за процедури на тази зона. Всички единични процедури и пакети от процедури на стойност над 100 лв, можете да вземете на РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ за срок до 48 месеца.

Естетичен център "ЕГО"

Лазерна епилация
и други висококачествени услуги за перфектен външен вид.

Нашата грижа, твоето его!

Работно време:

вторник - събота  10:00ч. - 19:00ч.

неделя и понеделник - почивен ден

Контакт с нас

Адрес: гр. Бургас, жк. Меден рудник, блок 388

Телефон лазерна епилация: 0877 193 029

Телефон маникюр, педикюр: 0896 777 134

Виж упътвания в Google Maps

Естетичен център "ЕГО" - лазерна епилация Бургас. Изработка на сайт от 2GOOD Technologies Ltd.