Лазерна епилация на цял интим

Световно проучване сред жените в активна възраст показва, че 8 от 10 жени рано или късно се замислят за епилация на триъгълника или цялата интимна зона, но само 5 от 8-те се решават да предприемат стъпка в посока епилация.

Лазерна епилация на цял интим в Бургас

За съвременните жени, а дори и за мъжете, обезкосмяването на интимните части се превърна от прищявка за летния сезон в ежедневна грижа. Една част от жените се страхуват от болката при самата процедура и от неловкото усещане по време на изпълнението й.

За успокоение реалността е, че най-новите лазерни системи за лазерна епилация позволяват да се постигнат трайни резултати в обезкосмяването дори и на най-чувствителните зони, каквато е зона интим. При процедурата, с апарата Fotora Power Laser, усещането е леко и поносимо боцкане.

А резултата е впечатляващ още от първа процедура – до 70% редуциране на нежеланото окосмяване.

Тази статия е точно за читатели, които си мечтаят за лазерна епилация на интим, но се страхуват да направят първата си крачка към лазерния център!

Ние от Естетичен център „ЕГО” ви гарантираме, че болка няма да има, а само леко и поносимо боцкане. В допълнение ще останете очаровани от отличните резултати само след няколко процедури.

ВИДОВЕ ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА ИНТИМ?

Ние от Естетичен център „ЕГО”, осъзнаваме колко важно е интимната зона да е добре поддържана. Затова сме взели едно важно решение по отношение на лазерната епилация на зона интим. В нашия естетичен център правим зона цял интим само за 65 лв на процедура.

Процедура с лазерна епилация на цял интим или „пълни бразилски бикини“ е най-предпочитана от нашите клиенти. При нея се премахват абсолютно всички косми на интимните части.

Веднъж започнете ли с лазерното обезкосмяване на интим, свиквате с чувството на идеално гладка и свежа кожа през всеки един ден от цялата година и все едно никога през живота си не сте имали косми в тази област.

Разбира се, в зависимост от личните желания на клиента, може да се избере само лазерно премахване на нежеланото окосмяване на зоната около бикините (бикини линия) т.е окосмяването на триъгълника не се премахва.

КАК СЕ ИЗВЪРШВА ПРОЦЕДУРАТА?

Да припомним, че 3-4 седмици преди процедурата трябва да преустановите всякакви други методи за обезкосмяване, които отскубват косъма от корена. (кола маска, епилатор, пинсети и др.)

Ден до два преди самата процедура космите се отстраняват чрез бръснене.

Естетичен център "ЕГО"

Лазерна епилация
и други висококачествени услуги за перфектен външен вид.

Нашата грижа, твоето его!

Работно време:

вторник - събота  10:00ч. - 19:00ч.

неделя и понеделник - почивен ден

Контакт с нас

Адрес: гр. Бургас, жк. Меден рудник, блок 388

Телефон лазерна епилация: 0877 193 029

Телефон маникюр, педикюр: 0896 777 134

Виж упътвания в Google Maps

Естетичен център "ЕГО" - лазерна епилация Бургас. Изработка на сайт от 2GOOD Technologies Ltd.